Acer Nitro 5 z velikim 17,3″ zaslonom in Intel i5 procesorjem že v Sloveniji!

Pri podjetju Acer so predstavili prenovljen in izboljšan prenosni računalnik Nitro, ki je namenjen tistim, ki prenosnik uporabljajo pretežno za igranje najnovejših računalniških iger in ga ne bodo dosti prenašali naokoli. Novost je opremljena z oznako Nitro 5 in se od konkurence razlikuje predvsem po tem, da je namenjena tistim, ki za take prenosnike niso pripravljeni odšteti zelo veliko. Kljub temu gre za odličen prenosni računalnik, ki nas vsaj zlepa ne bo pustil na cedilu, saj je opremljen s procesorjem Intel Core i5 in zmogljivo grafično kartico Nvidia Geforce GTX.

Inženirji podjetja Acer so igričarski prenosni računalnik Nitro 5 opremili z zmogljivim procesorjem Intel Core i5 enajste generacije natančeje model Intel Core i5-11300H , ki podatke preračunava s štirimi fizičnimi jedri in osmimi procesorskimi nitmi in sicer pri frekvenci 2,6 gigahercev oziroma 4,4 gigahercev v pohitrenem načinu delovanja. Preračunavanju grafičnih vsebin pa je kos zmogljiva grafična kartica Nvidia Geforce GTX 1650, ki pa je na srečo varčna z električno energijo. Preostala strojna oprema obsega še sistemski pomnilnik do skupne kapacitete 32 gigabajtov in pogon Solid State z 512 gigabajti vgrajenega prostora, po potrebi pa lahko dokupimo še klasični trdi disk z do dva terabajta, ki je namenjen predvsem shranjevanju podatkov. Osnovni model, ki je v akciji pri podjetju Notesniki.si je opremljen z 16 GB delovnega spomina in je na voljo za akcijskih 999 EUR z DDV. Posebnost? Prelepa in kakovostna tipkovnica osvetljena v rdečo barvo!

Inženirji podjetja Acer so prenosni računalnik Nitro 5 opremili še z 43,9-centimetrskim (17,3-palčnim) zaslonom IPS ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk, hladilnim sistemom Acer CoolBoost ter kakovostni zvočniški sistem s podporo tehnologijama Dolby Audio Premium in TrueHarmony. Tu je na voljo še bogata paleta priključkov kot so gigabitni Ethernet, brezžična povezava WiFi MIMO ter vmesniki USB 3.1, USB 3.0, USB 2.0 in video priključek HDMI. Ohišje prenosnega računalnika Acer Nitro 5 je obarvano v črno nesijočo barvo z rdečimi elementi in kombinacijo tipk WASD, na trdem disku pa je nameščen operacijski sistem Windows 10. Količina po akcijski ceni pa je žal omejena.
Kdor torej potrebuje relativno hiter sistem z velikim zaslonom naj hitro odhiti k www.NOTESNIKI.si

Dodaj odgovor