HONDA HR-V NAGRAJENKA RED DOT DESIGN NAGRADE

AC-Mobil d.o.o., ki je v Sloveniji uradni zastopnik za prodajo vozil Honda je objavil sledečo novico s področja avtomobilizma na svoji spletni strani:

Honda je v letu 2022 osvojila kar kvartet nagrad RED DOT DESIGN – na področju vozil, motorjev ter generatorjev.

Veseli nas, da je bila med nagrajenci tudi Honda HR-V, ki smo jo nedavno predstavili slovenski javnosti.  S svojo sodobno karoserijo dosega zaželeno kombinacijo vrhunskega in dinamičnega dizajna ter izjemne prostorske učinkovitosti. Tako notranjost kot zunanjost utelešata Hondino novo, preprosto, čisto in sodobno filozofijo oblikovanja, ki smo jo opazili v zadnjih novih modelih in uspešno širijo ugled znake glede kakovosti, funkcionalnosti in praktičnosti.

Natečaj RED DOT DESIGN se je mednarodno uveljavil kot eden najbolj iskanih znakov kakovosti za oblikovanje izdelkov. O letnih nagradah odloča komisija 50 mednarodnih strokovnjakov, ki testirajo, ocenjujejo in razpravljajo o vsakem sodelujočem, pri čemer se merila ocenjevanja vsako leto ponovno prilagodijo tako, da odražajo najnovejše tehnične, družbene, ekonomske in ekološke zahteve.

Hondina nedavna zmaga v avtomobilskem delu nagrad RED DOT DESIGN temelji na dolgi zgodovini uspeha v natečaju, vključno s Hondo S2000 leta 2001, CIvicom leta 2006 in evropskim Accord Tourerjem leta 2008.

Model HONDA HR-V opisujejo nekako takole:

OBČUTITE SAMOPOLNILNI HIBRID

Honda HR-V je zasnovna s Hondino filozofijo, ki je osredotočena na človeka, njen inteligentni in popolnoma hibridni pogon e:HEV samodejno izbira med tremi načini vožnje: električni, hibridni ali bencinski.  Po navdihu formule 1 deluje tako, da bencinski motor napaja generator tako, da dovaja energijo električnemu motorju, ta pa poganja kolesa. Tako lahko vsakič uživate v optimalni  zmogljivosti in brezhibni vožnji.

Električni pospešek zagotavlja takojšen pospešek iz položaja z uporabo dveh elektromotorjev.

Hibridni pogon pa združuje bencinski motor in oba elektromotorja za zelo učinkovito delovanje.

ZAČUTITE SVOJO POT

Ko se vozite regenerativni zavorni sistem deluje tako, da obnavlja energijo in na poti polni baterijo – tako vam je nikoli ni potrebno priklopiti.  Za popoln nadzor nad vožnjo izberite način vožnje B in prilagodite stopnjo učinka pojemanja preko prestavnih obvolanskih ročic.

Odlično udobje v vožnji z načinom vožnje, ki ga izberete sami in izjemno ekonomično porabo goriva – končni rezultat je zabavna vožnja brez napora.

ZABAVNA IN FUNKCIONALNA

Nova HR-V ima vse prednosti SUV in igriv karakter cupeja.

Ne glede ali peljete otroke v šolo ali greste po nakupih, ima nova HR-V praktične funkcije, ki vas pripeljejo od točke A do točke B brez stresa.

OBLIKOVANA ZA VAŠE ŽIVLJENJE

Nova HR-V uteleša čisto preprostost, ki združuje izjemen slog z učinkovitostjo in uporabnostjo. Poleg osupljivega videza je tudi uporaben z veliko odlagalnimi površinami.

Skratka vozilo izdelano z mislijo na sodobno življenje.

POZDRAVLJENA LEPOTICA

Karizmatična združuje samozavestno držo SUV-ja in eleganco kupeja – zagotovo boste pritegnili poglede, ko se boste peljali z novo Hondo HR-V.

Preproste in čiste linije ji dajejo drzen videz.

V OSPREDJU STE VI – VOZNIK

Povišan položaj voznika postavlja pogled nad pokrov motorja in s tem omogoča odlično vidljivost, ki daje občutek, kot da ste na vrhu sveta.

Elegantna vodoravna postavitev armaturne plošče omogoča, da ste fokusirani na cesto pred vami, sodobno zasnovan informacijsko-zabavni sistem pa je enostavno uporaben in vas ne moti pri vožnji.

IZJEMNA PROSTORNOST

Če bi tekmovali v notranjem prostoru bi bila Honda HR-V gotovo med zmagovalci. Z Magic Seats lahko hitro pridobite prostor za kolesa, smuči, surf ali dva.

S toliko prostora in udobja – koliko lahko spakirate?

VARNOST SERIJSKO

Inovativna Honda SENSING tehnologija bere znake in vozne pogoje še pred vami in s tem ublaži nevarnosti. Želimo, da bi v vaši vožnji uživali, se počutili varne in vedenju, da ste pripravljeni na vse, kar vas čaka na poti.

Kamor koli greste, vožnja Honde je vožnja z občutkom varnosti.

Dodaj odgovor