Obnovljen ali demo računalnik Lenovo je lahko odličen nakup!

Vas nekaj praskic na ohišju računalnika ne moti? Vam je pomembno, da za svojo ceno dobite čim več računalnika? Potem je odličen nakup Lenovo stacionaren računalnik ThinkStation ali prenosnik ThinkPad iz serije RENEW class B. Gre za starejše obnovljene računalnike visokega razreda, ki so včasih stali krepko čez 1200 EUR, danes pa so obnovljeni z novimi diski in na novo naloženim operacijskim sistemom Microsoft Windows 10 PRO ali Microsoft Windows 11 na voljo za 299 EUR ali 399 EUR.

Lenovo ThinkStation P320 – Intel Xeon CPU, 16 GB spomina in 256 GB SSD diska

Varovanje okolja in optimizacija procesov, ter varčevanje z komponentami in zmanjšanje odpadkov so le nekateri izmed razlogov, da se odločite za obnovljen računalnik Lenovo iz serije RENEW. Odličen sistem, ki je bil včasih nedosegljiv sleherniku oziroma povprečnem uporabniku s procesorjem Intel Xeon je sedaj na voljo pri trgovcu www.NOTESNIKI.si že za 399 EUR z DDV. Računalnik je seveda možno kupiti na podjetje, ali kot fizična oseba na obroke ali pa kot študent in dijak po subvencionirani ceni z koriščenjem bona 22.

Omenjena delovna postaja v midi tower ohišju je zmožna resnega dela in deluje zaradi profesionalnih komponent izjemno tiho. Odlična novica za računalniške navdušence je možnost nadgradnje spomina do 16 GB x 4 ! Kar je skupno kar 64 GB spomina! Odličen sistem se lahko uporablja za različne namembnosti! Možna je tudi nadgradnja grafične kartice. V vsakem primeru odličen nakup za ceno 399 EUR z DDV, če vas ne moti, da je ohišje malo poškodovano. Poleg računalnika dobite embalažo, račun in 12 mesecev garancije.

Drugi zanimiv izdelek iz hiše Lenovo, pa je profesionalen prenosnik ThinkPad z vgrajenim procesorjem Intel i5 z oznako X260. Gre za model z odpornim ohišjem črne barve in zaslonom z diagonalo 12,5 palca in resolucijo FHD. Vgrajenega 8 GB spomina in 256 GB SSD diska bo dovolj za povprečnega uporabnika. Računalnik pa za svojo ceno 299 EUR z DDV ponuja konkretno več hitrosti in kakovosti, kot kak aktualen prenosnik novejšega letnika izdelave za enako ceno s slabšim procesorjem.

ThinkPad X260 je prenosnik, ki je kakovosten in lahek. Hiter i5 procesor pa vas bo razveselil z odzivnostjo.

V kolikor pa vas zanimajo še drugi izdelki, ki jih ponujajo pri specialistu za Lenovo z trgovino v Mariboru podjetju Geri Computer d.o.o., pa se lahko odpravite na njihovo spletno stran: www.NOTESNIKI.si in malo pobrskate po ponudbi.

Dodaj odgovor