Odlično sodelovanje med podjetjema AMD in Lenovo! Prenosniki in računalniki po naj naj cenah!

Poslovni rezultati tako podjetja AMD, ki izdeluje procesorje in podjetja Lenovo, ki izdeluje računalnike, prenosnike in drugo opremo so iz leta v leto bolj odlični. Konkurenca na trgu pomeni krvavo bitko med proizvajalci in da v tržnem gospodarstvu uspeš moraš imeti dober in konkurenčen izdelek. Procesorji AMD in računalniki Lenovo vsekakor so konkurenčni in dobri! ZA izdelke Lenovo bi lahko tudi rekli, da so dostikrat poleg omenjenega še oblikovalsko izjemno lepo in dovršeno narejeni.

Odlična izbira so tudi vse v enem računalniki Lenovo z procesorji AMD Ryzen 5 ali AMD Ryzen 7.

Podjetje AMD na področju procesorjev bije borbo proti podjetju Intel in z stalnimi inovacijami in hitrim razvojem je AMD absolutno konkurenčen in konstantno viša tržni delež. Zahvala gre proizvodnem procesu za izdelavo čipov, ki je boljši kot tisti, ki ga uporablja Intel. AMD uporablja 7 nanometrsko tehnologijo, medtem ko Intel za večino procesorjem uporablja 14 nanometrsko tehnologijo, kar pomeni na enakem prostoru manj elektronskih vezij in posledično večje gretje ter višja poraba električne energije. Poleg tega ima AMD napadalno cenovno politiko in ponuja izdelke, ki so napredni po konkurenčnih cenah in tukaj stopi v igro Lenovo, ki uporablja tudi čipe proizvajalca AMD.

Lenovo bivši IBM sedaj v lasti Kitajske redno posodablja linije tako osebnih kot prenosnih računalnikov in na področju Evropskega trga in tudi drugih konkurenčno bije bitko in jo zmaguje proti konkurentom kot so Apple, HP, DELL in ACER. Primer dobre prakse, so prenosniki Lenovo Ideapad s procesorji AMD Ryzen 5 5500, ki so recimo na Slovenskem trgu na voljo po akcijski ceni 599 EUR z DDV. Za to neverjetno ceno se dobi prenosnik z licenčnimi Microsoft Windows, 15,6 LED zaslonom in kar 512 GB hitrega NVME M2 diska in kar 16 GB spomina. Več kot dovolj za pisarno, šolska opravila in multimedijo. Prav pozitivna sprememba v primerjavi z dvema ali tremi meseci nazaj, ko je tak sistem stal vsaj 300 EUR več. Omejeno količino prenosnikov Lenovo Ideapad z procesorji AMD Ryzen imajo pri prodajalcu Notesniki.si in pravijo, da so odzivi strank odlični. Seveda pa so na voljo tudi cenejši sistemi za manj zahtevne in dražji sistemi za izjemno zahtevne uporabnike, kot so igralci iger oziroma gamerji.

Vklopiš in dela. Sistem Lenovo ima poleg hitrih komponent tudi licenčen Microsoft Windows OS!

Lenovo kot blagovna znamka, ki izdeluje računalnike v Evropi zaseda številko 1 po prodaji in proda več kot v Ameriki. Tam pa je situacija obrnjena in podjetje HP predstavlja najboljšega prodajalca, Lenovo pa zaseda mesto številka 2. Trenutno je vsaj v Sloveniji situacija z prenosniki več kot odlična, zaradi klasične poletne vročine so se pri večini prodajalcev cene malenkostno stopile, k povečanju prodaje v primerjavi z klasičnim poletjem pa pripomorejo tudi digitalni boni, ki jih je prejšnja vlada odredila zaradi povečanja digitalne vključenosti prebivalstva. Le škoda, da se boni prevečkrat izrabijo za nakup nekoristnih slušalk in premalo za nakup računalnikov ali računalniških komponent. A kljub temu so trgovci zadovoljni, saj dobijo pri dobaviteljih zadnje čase boljše cene, kot so jih dobili pred pol leta in poleg tega dobijo kupci še subvencije za nakup računalniške opreme v znesku 150 EUR, če le spadajo v ciljno skupino, ki so jo določili za digitalni bon 22.

In kaj je vaš izgovor, da še niste modernizirali svoje računalniške opreme? Poglejte ponudbo na www.NOTESNIKI.si in se prepričajte, da je ponudba več kot odlična.

Dodaj odgovor