Novi modeli prenosnikov Acer že v Sloveniji

Tajwansko podjetje ACER je v Sloveniji predstavilo nove modele prenosnikov z Microsoft operacijskim sistemom, ki se lahko pohvalijo z izjemno avtonomijo baterije. Novi prenosniki Acer Swift, ki bazirajo na Intel procesorjih enajste generacije so serijsko opremljeni z močnejšo baterijo, ki zagotavlja tudi do 9,5 ur avtonomije brez priklopa na električno omrežje. Takšna vzdržljivost baterije pomeni celoten delovni dan brez potrebe po priklopu na elektriko. Super novica za tiste, ki veliko delajo na terenu in si želijo prenosni računalnik za pametno ceno, ki je hkrati kakovosten in zanesljiv.

Zanimiv nov model je ACER SWIFT 3 z diagonalo zaslona malo več kot 15,6 palcev v prelepi sivi barvi. Seveda ima omenjen model vgrajeno WEB kamero za spletno komunikacijo in video konference. Povezljivost z zunanjim svetom pa je mogoča take preko WLAN kot tudi BLUETOOTH povezave. Omenjen prenosnik je serijsko opremljen z varčnim in hkrati hitrim procesorjem Intel Core i5 enajste generacije in ima poleg 512 GB SSD diska še 16 GB spomina. Model z licenčnimi Microsoft Windows je na voljo za akcijsko ceno 699 EUR z DDV. Velika ponudba prenosnikov Acer je pri Mariborskem trgovcu Geri Computer d.o.o., ki upravlja spletni portal www.NOTESNIKI.si .

Ultra tanek in lahek prenosnik proizvajalca ACER z kodnim imenom Swift 3 je idealen za na pot, saj tehta manj kot 1,7 kg in ima vgrajen izjemen 16,1 zoll zaslon z IPS matriko, ki je barvit in kontrasten z veliko svetilnostjo. Majhne mere in kakovostna izdelava glede na velikost zaslona in seveda varčen procesor so le nekatere od njegovih lastnosti. Takšen prenosnik je namenjen resnemu delu, šolskim obvezam in gledanju filmov. Cena 699 EUR pa je glede na vse našteto več kot ugodna. Med vgrajenimi priključki najdemo 2x starejši klasičen USB izhod/vhod obarvan v modro barvo, kar pomeni standard 3.2 Gen 1 Type A in novejšega tanjšega Gen 2 Type C. Najde se še izhod za slušalke ali zunanje zvočnike in priklop za napajalnik ter HDMI priklop za zunanji monitor.

Mrežni priklop ali čitalec pametnih kartic pa pogrešamo. Nameščen je najnovejši Microsoft Windows 11 in sistem ima vsaj pri nas gravirane SLO znake ščćđž in serijsko 12 mesecev garancije. Uporabniki kot eno od odlik pohvalijo dobro sliko na zaslonu ter dolgo avtonomijo baterije. Nekateri pa bodo veseli še numerične tipkovnice in čitalca prstnih odtisov.

LINK DO MODELA ACER SWIFT 3: ACER SWIFT 3 16 zoll laptop

Dodaj odgovor