5 stvari, ki jih je naredil Elon Musk uradno najbogatejši zemljan modremu čvičkaču(TWITTERju)?

Zadnje novice s tehničnega sveta so več kot zanimive. Uradno najbogatejši zemljan, ki si lasti blagovno znamko Tesla, SpaceX in druge – Američan Elon Musk je po dolgem sem in tja kupil Twitter za baje 44 milijard zelencev. Kar so približno 4 letni proračuni Republike Slovenije! Torej če bi Slovenci 4 leta delali in nič zapravljali, bi lahko kupili Twitter in postali center čivkanja, žvižganja in blebetanja. Juhej!

No in kaj je torej Elon Musk naredil modremu ptičku?

  • Kupil ga je! Po dolgem sem in tja!
  • Takoj po prihodu na oblast tehnološko medijskega imperija je odpustil vse vodilne!
  • Predstavil je načrt, da bodo po novem verificirani uporabniki z modro kljukico morali plačevati 19,99 USD na mesec!
  • Vsem programetjem Twitterja je prepovedal dostop do spreminjanja kode in vpoklical lastne preverjene strokovnjake s podjetja TESLA.
  • In govori se o tem, da bo določene pomembne osebe, ki so imele prepoved čivkanja spustil nazaj na igrišče iger ptičev. Vrača se torej Donald Trump!

Trump se torej vrača med čivkače čvičkače, Janša bo moral po novem plačevati naročnino za svoje čivkanje in bo tako ostal brez enega kosila mesečno in bo ubogi revež še bolj shujšal. Ampak ni panike, Janez še vedno ljubi Twitter, saj rad čivka. Bo pa kdo drugi zelo jezen, saj mu bo 20 EUR mesečno previsok strošek, ker pač ima druge stroške! Veliko uporabnikov pa bo torej od jeze pometalo telefone v WC in odšlo na sprehod v naravo! In začasno se bo število uporabnikov socialnega omrežja zmanjšalo, saj bo po hitrem postopku Elon Musk odstranil tudi falsificirane dvojne in trojne TROLL račune! Bravo ELON! GO GO GO!

Dodaj odgovor