Obisk nogometne tekme NK MARIBOR v VPS hospitality je lahko lepo darilo za rojstni dan!

Unikatno darilo za rojstni dan: iščete idejo za obdarovanje koga izmed najbližjih, skupno praznovanje rojstnega dne? Ljudski vrt 5* postaja najljubši jesenski prostor za prijetno peturno “all-inclusive” jesensko doživetje. S posebno ugodnostjo za deset ali več oseb. Gre za obisk VIP prostora, kjer vas bodo kulinarični mojstri nahranili, vinski mojstri napili in še nogometno tekmo vašega najljubšega kluba si boste lahko ogledali! NK Maribor poleg klasičnih vstopnic, različnih VIP sedežev in tribun po novem ponuja tudi storitev VPS hospitality, kjer so v ceno paketa poleg nogometnih vstopnic vključene tudi jedi in izbrana kapljica.

A prosim ne pozabite si rezervirati šoferja, ki ne bo pil oziroma obvestiti taksi službe. Saj dobro napojeni z dobrimi štajerskimi vini gotovo ne sodite na volan!

NK Maribor tako kot rečeno ponuja poslovne sedeže, klasične sedeže in zasebne lože. Vsi ljubitelji nogometa, ki imate malo več pod palcem tako vabljeni na dogodek, kjer se kombinira športno navijanje z kulinaričnimi in pivskimi užitki na višjem nivoju.

In kaj je drugače novega na igrišču?

Josip Iličić je po dvanajstih letih ponovno oblekel Mariborski dres in že na prvi tekmi zabil gol! Bo Maribor letos prvak? Bomo videli!

GREGOR WERNIG

Več info: NK MARIBOR

NK Maribor FACEBOOK: POVEZAVA

Dodaj odgovor