Ford Puma dragulj v Vivid Ruby Edition

Da bi videz Pume osupnil še več mimoidočih in mimovozečih ter da bi v našo priljubljeno paleto vozil v več odtenkih dodali še nekaj novosti.

Pri oblikovanju Ford Pume smo želeli, da bi poleg zagotavljanja odličnih voznih izkušenj prav povsod pritegnila občudovanje in pozornost tudi s svojo pojavo.

Da bi videz Pume osupnil še več mimoidočih in mimovozečih ter da bi v našo priljubljeno paleto vozil v več odtenkih dodali še nekaj novosti, z različico Vivid Ruby Edition predstavljamo dve novi nadvse kul barvni kombinaciji v več odtenkih.

Ford Puma dragulj v Vivid Ruby Edition
Barva karoserije Vivid Ruby je je zasnovana tako, da je ponoči videti globlja, temno rdeča, v sončni svetlobi pa zasije v bleščečih rubinastih odtenkih – kot pravi dragulj

Barva karoserije Vivid Ruby je nadgradnja naše živahne barve Hot Magenta in je zasnovana tako, da je ponoči videti globlja, temno rdeča, v sončni svetlobi pa zasije v bleščečih rubinastih odtenkih – kot pravi dragulj.

Privlačno barvo dopolnjuje izvedba s sijajno črno streho in 45,7 cm (18”) strojno obdelanimi platišči, ki so za osupljiv videz do zadnje podrobnosti usklajena s črnimi oblogami karoserije.

Za ljubitelje svetlejših barvnih odtenkov je na voljo različica z belo streho in 45,7 cm (18”) belimi strojno obdelanimi platišči. Svetlejši videz je v kontrastu s sijajno črnimi spodnjimi oblogami karoserije ter črno lakiranimi pokrovi ogledal in odbijači.

Večbarvna tematika se nadaljuje tudi v notranjosti, saj je oblazinjenje sedežev belo z rubinastimi kontrastnimi šivi, ki so usklajeni s privlačno zunanjostjo.

Ford Puma dragulj v Vivid Ruby Edition
Različica Vivid Ruby Edition je na voljo z enolitrskim motorjem EcoBoost z blagim hibridnim pogonom, ki razvije 155 KM.

Različica Vivid Ruby Edition je na voljo z enolitrskim motorjem EcoBoost z blagim hibridnim pogonom, ki razvije 114 kW (155 KM)1 – dopolnjuje ga samodejni menjalnik, da je zmogljivost prav tako privlačna kot eleganten videz.

www.ford.si

IZBERI SVOJO FORD PUMO NA HTTP://PRVAIZBIRA.SI

ZAPELJI SE S FORD PUMO NA TEST >>

Dodaj odgovor