Luka je čarovnik z dobrim srcem! Klanjamo se!

Luka Dončič je trenutno najboljši košarkaš na svetu. Na včerajšnji tekmi je podrl rekord in kot prvi človek na svetu postavil trotjni trojček 60 21 10 in s tem rezultatom pomagal ekipi Dallasa premagati Knickse v podaljških z 126 proti 121. Zakaj je najboljši? Ker pač je! Zakaj je dobrega srca? Ker vsako leto obdari otroke v Ameriških in Slovenskih bolnicah z darili in ker vlaga svoj težko prislužen denar v košarkaška igrišča in tako pomaga polepšati Slovenijo in pomaga povečati športno aktivnost otrok. Podobne projekte kot jih že leta uvaja Goran Dragič z 15 letno zgodovino v NBA izvaja tudi MAGIC LUKA DONČIČ!

Razveseliti gledalce, postavljati športne rekorde in zaslužiti veliko denarja, ki ga del vrne tudi v dobrodelnost je naloga Luke Dončiča in dobro jo opravlja! Klanjamo se! Luka dela na prepoznavnosti košarke, Slovenije in pomena dobrodelnosti doma in po svetu!

Komentatorji na TV ga kličejo LUKA MAGIC in govorijo o rekordu, ki ga v NBA še ni bilo. Poglejte video športnega kanala ESPN, ki ima več kot 8 milijonov naročnikov na Youtube:

Dodaj odgovor