Prenosnik HP Pavilion 15 z i7 12th gen za zahtevnješe uporabnike!

Prenosnik HP Pavilion 15 ponuja veliko tehnoogije in novosti za svojo ceno. Vgrajena je obilica priključkov in klasičen 15,6 LED LCD monitor. Licenčni Microsoft Windows 11 in Intel i7 procesor dvanajste genaracije ter 512 TB SSD hitrega NVME diska lepo zaokrožijo celoto. Lahko bi ga poimenovali kar prenosnik za zahtevnejše uporabnike.

Zakaj smo omenjen prenosnik proizvajalca HP, ki je trenutno že nekaj časa najbolj prodajana blagovna znamka med prenosniki v Ameriki in druga najbolj prodajana blagovna znamka, takoj za Lenovo, v Evropi poimenovali prenosnik za zahtevne uporabnike?

  • Zato ker je z vgrajenim zaslonom diagonale 15,6 palca oziroma 39,6 cm opremljen z zaslonom takšne diagonale, ki je najbolj priljubljena. Omenjen zaslon ni osnovna izvedba, ampak je boljši od povprečja, saj ponuja visoko svetilnost in res lepe barve.
  • Zato ker so med zahtevnejšimi uporabniki še vedno najbolj priljubljeni procesorji Intel in omenjen prenosnik z vgrajenim procesorjem Intel i7 12. generacije bo gotovo zelo priljubljen.
  • Zato ker je cena 779 EUR z DDV takšna, ki bo zahtevneješe množice pritegnila. Jasno je, da prenosnik z Intel i7 12th gen in licenčnim Microsoft Windows 11 za tako ceno ponuja več od večine konkurence. Poleg vsega je vgrajena še Nvidia Geforce MX550 grafična kartica z 2 GB lastnega spomina.
  • Zato ker je po analizah med različnimi barvami za prenosne računalnike siva oziroma srebrna bolj priljubljena kot črna, modra, bela ali rdeča. Črna je pretemna in izgleda preresno, bela se prehitro umaže, rdeča in modra pa preveč izstopata.

Kaj še lahko drugega napišemo o zanimivem prenosniku HP Pavilion 15, ki bo več kot dovolj zmogljiv za pisarno, šolsko delo in gledanje filmov ter tudi igranje srednje zahtevnih 3D iger v resoluciji FULL HD. Levo stranico zaseda klasičen USB vhod, USB C vhod, vhod za slušalke ali zvočnike in čitalec kartic. Poleg tega je na levi strani HDMI preko katerega lahko sliko prenosnika povežemo na zunanji računalniški ali televizijski zaslon, na katerem slika normalno dela tudi na ločljivosti 4K, saj je v prenosnik vgrajena zmogljiva grafična kartica Nvidia MX550 z 2 GB GDDR 6 spomina, ki brez težav prenese 4K ločljivost na zunanjem zaslonu. Vgrajena grafična rešitev je več kot primerna za obdelovanje slik, video montažo, srednje zahtevne igre, gledanje filmov in pisarniška opravila.

Kaj pa se dogaja na desni strani prenosnika? USB klasičen vhod, vhod za polnilec in pritrdilni sistem za Kensington lock. Kdor želi več riključkov in še boljšo povezljivost, pa bo moral poseči po zunanji docking postaji.

Zvočniki pri prenosniku HP 15 so srednje glasni, ne hreščijo in dajo dobro kakovost zvoka. Slika na zaslonu je visoke kakovosti in barvna globina ter kontrasti so nad povprečjem. Vidi se, da gre za računalnik srednjega višjega razreda. Ohišje ni narejeno iz poceni plastike ampak je na otip prijetno in izgleda kakovostno. Priporočena MPC cena prenosnika v tujini je 999 EUR! V Sloveniji so na voljo enaki modeli v Renew prepakirani embalaži za 849 EUR z DDV pri Notesniki.si. Zakaj Renew? Zato ker se izplača kupiti novo neprodano zalogo! Renew je torej: Neprodana zaloga! Nižje cene! Polna HP 12 mesečna garancija! To je to! Zato, ker se izplača! In poleg vsega ima prenosnik HP seveda licenčno naložene Microsoft Windows 11 in tipkovnico, ki ima gravirane SLO znake!

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v GLOBALNO AKTUALNO.

Dodaj odgovor