Novi SONY Walkman(R) z dodatno izboljšano kakovostjo zvoka in daljšo avtonomijo baterije

Sony je družino Walkman® dopolnil z novim prenosnim predvajalnikom glasbe NW-A306. Zasnovan je za poslušalce, ki želijo glasbo v visoki kakovosti slišati natanko tako, kot so si jo zamislili umetniki. Z roko v roki z dovršenim zvokom pa gre seveda tudi elegantna oblika predvajalnika.

Novi Walkman® NW-A306 je narejen za zahtevne uporabnike, ki si želijo najkakovostnejšega zvoka in prefinjenega sloga. S stilsko oblikovanim in kompaktnim predvajalnikom lahko ljubitelji glasbe zdaj uživajo v še več najljubših skladbah – bodisi shranjenih v sami napravi, bodisi predvajanih na pretočni način. Predvajalnik NW-A306 zagotavlja izjemno doživetje glasbe, ki prihaja iz uporabnikovega žepa. Zahvala za to gre popolni združljivosti z brezžično povezavo Wi-Fi®, teži vsega 113 gramov ter udobju in funkcionalnosti 3,6-palčnega (9,14-cm) zaslona na dotik in fizičnih gumbov za upravljanjeVrhunsko ohišje, izdelano z rezkanjem iz enega kosa aluminija, zagotavlja vrhunsko togost predvajalnika, s tem pa tudi nizko upornost ter čist, stabilen zvok in čvrste base. 

 
Ključne lastnosti predvajalnika NW-A306:

  • Natančna, pristna reprodukcija zvoka in elegantna oblika
  • Posodobljena tehnologija DSEE Ultimate za izboljšano kakovost pretočno predvajane glasbe
  • Enkratno polnjenje baterije zadošča za do 36 ur uživanja v poslušanju.
  • Z mislijo na trajnost

Embalaža predvajalnika NW-A306 je brez plastike, kar odraža Sonyjevo zavezanost k zmanjševanju vpliva, ki ga imajo njegovi izdelki in delovanje na okolje.

Cena in razpoložljivost 
Prenosni predvajalnik NW-A306 bo pri pooblaščenih prodajalcih v Evropi na voljo od januarja 2023 dalje po predvideni maloprodajni ceni 330 evrov.

Dodaj odgovor