Za nami še ene uspešne zimske športne igre SDS

Na smučišču Ribnica na Pohorju so potekale že tradicionalne zimske športne igre v organizaciji Slovenske demokratske stranke in Športnega foruma SDS. Organizatorji, OO SDS Ribnica na Pohorju, so se potrudili po svojih najboljših močeh, uredili proge na smučišču in odlično izpeljali dogodek.

Nasmejani obrazi številnih tekmovalk in tekmovalcev so bili dokaz, da spust po belih strminah nestrpno pričakujejo. Lovorika najuspešnejšega odbora je pripadala domačinom, torej odboru SDS Ribnica na Pohorju, kateremu je pokal podelil predsednik Janez Janša. Ob tem se je zahvalil organizatorjem in vsem tekmovalcem, ki so s svojim športnim duhom dokazali, da jih športno vzdušje v stranki povezuje, krepi in razveseljuje.

Predsednik se je v družbi ostalih tekmovalcev tudi sam pomeril v tekmi veleslaloma. Uvodni nagovor in zahvalo je imela tudi predsednica OO SDS Ribnica na Pohorju Tatjana Marsel. Poslanci DZ RS, ki so se udeležili športnih iger so podelili priznanja najboljšim v posameznih kategorijah. Med njimi so bili: Alenka Jeraj, Jožef Lenart, Jožef Jelen in Alenka Helbl.

V SDS iskreno čestitamo vsem udeleženkam in udeležencem na današnjih igrah ter kličemo na snidenje na jubilejnih 20. zimskih športnih igrah SDS.

Dodaj odgovor