Ford Kuga priključni hibrid najboljša v Evropi

Ford Kuga je že drugo leto zapored najbolj prodajan priključni hibrid v Evropi.

20-odstotno povečanje števila dobav vozil Kuga Plug-In Hybrid1 v primerjavi z letom prej je pripomoglo k temu, da je elektrificirani Fordov SUV leta 2022 že drugo leto zapored postal najbolje prodajani priključni hibrid (PHEV) katere koli znamke na evropskih trgih.2,3

“Čedalje večji uspeh Kuge Plug-in Hybrid kaže, kakšno vlogo lahko imajo prilagodljivi pogonski sklopi pri prehodu kupcev na električno energijo,” Jon Williams, generalni direktor Ford Blue Evrope.

Inteligentni pogonski sklop Kuge priključni hibrid je zasnovan tako, da uporabnikom zagotavlja prilagodljivost, saj povsem električni skupni doseg 57–67 km (po WLTP1) in poraba energije od 14,4‑15,9 kWh/100 km (po WLTP) omogočata pogoste vožnje z uporabo električnega pogona. Kot dodatne oprema so na voljo tudi opcije zatemnitve stekel!

Ford Kuga priključni hibrid najboljša v Evropi

Certifikat AGR

Ponudba različic Kuge je bila lani obogatena s paketom Kuga ST-Line X Black Paket s katerim lahko kupci dodajo edinstvene elemente zunanjega oblikovanja, vključno s črno streho, črnimi pokrovi zunanjih ogledal, odprtinami za dovod zraka na sprednji maski in zadnjim spojlerjem, ter serijskimi črnimi 20-palčnimi platišči iz lahke zlitine.

Vse različice Kuge so lahko od lani opremljene tudi z udobnimi sedeži za voznika in sovoznika, ki so nastavljivi v 18 smereh in imajo certifikat vodilne organizacija za zdravje hrbtenice Aktion Gesunder Rücken e.V. (AGR), Kampanja za zdrav hrbet.

Dodaj odgovor