Novo v Mariboru! MEGA računalniki, ki so jih sestavili profesionalci!

MEGA računalniki so znana blagovna znamka Slovenskih računalnikov sestavljenih iz najkakovostnejših komponent priznanih proizvajalcev kot so Kingston na področju spominskih modulov, Samsung na področju SSD diskov, ASUS, MSI in GIGABYTE na področju matičnih plošč ter INTEL na področju procesorjev! Novi modeli računalnikov, ki so seveda CE certificirani so prejšnji teden prispeli v Mariborsko poslovalnico podjetja GERI COMPUTER na Titovi cesti 49, ki vodi spletni portal Notesniki.si.

Zakaj je MEGA računalnik odličen za video montažo?

Posebnost omenjenih MEGA računalnikov ni samo všečno in kakovostno ohišje ter zanesljiva matična plošča MSI B660. Eden glavnih adutov računalnika je vgrajen procesor Intel Core i7 dvanajste generacije, ki ima kar 12 procesorskih jedr in 20 niti. Procesor je zaradi tega opremljen za večopravilnost in pri video montaži, kompresiranju video vsebin in strojno zahtevnih procesih doesga izjemne rezultate glede na srednji višji cenovni razred v katerem je pozicioniran. Intel Core i7 12700 ima prav tako vgrajenega 25 MB predpomnilnika in bo več kot dovolj zmogljiv tudi za najnovejše računalniške igre v visoki 2K ali 4K resoluciji, če z pravo grafično kartico mora biti sparjen.

Katere grafične kartice so vgrajene v sisteme MEGA S7?

Poznavalci pravijo, da so Intel procesorji najbolj kompatibilni z grafičnimi karticami NVIDIA in zato so računalniški mojstri komplete vgrajene v računalniško ohišje ANTECNX260 opremili z grafičnimi karticami Nvidia Geforce RTX. Vsekakor sistemu pri večini dnevnih opravil ne bi smelo zmanjkati sape.

V prvi pošiljki so prispeli modeli osebnih računalnikov MEGA v ličnem črnem ohišju proizvajalca ANTEC z RGB osvetljavo in PLEKSI steklom, ki ima odlično urejeno zračenje ter ima serijsko vgrajen kar 750W napajalnik priznanega proizvajalca. Serijsko je računalnik MEGA S7 opremljen z grafično kartico Nvidia GEFORCE, 16 GB memorije Kingston RGB FURY in 1000 GB diskom Samsung SSD NVME M2.

Močnejši model ima podobne komponente, razlikuje pa se po vgrajeni grafični kartici, ki je malo zmoglivejša verzija in sicer Nvidia Geforce RTX3070 z 8 GB spomina. Enako kot prvi model je sistemskega spomina 16 GB in disk je hiter ter zanesljiv Samsung kapacitete 1024 GB. Model gaming računalnika MEGA S7 z Intel Core i7 procesorjem ter Nvidia Geforce RTX3070 je na voljo po promocijski ceni 1399 EUR!

Še zmoglivejša izvedba MEGS S7 pa ima vgrajeno MSI Nvidia Geforce RTX 3070Ti grafiko, ki ima nameščen pomnilnik GDDR6X in deluje še na višjih frekvencah. Za to izvedbo pa je potrebno odšteti 1499 EUR z DDV!

Računalniki MEGA imajo serijsko 2 leti garancije in za doplačilo 69 EUR z DDV se lahko dokupi licenčne Microsoft Windows 10 ali 11 PRO. Računalniški navdušenci, pa lahko na sistem namestijo tudi LINUX OS in tako prišparajo nekaj cekinov.

Dodaj odgovor