Odličen gaming računalnik ACTINA ima vgrajen AMD Ryzen 7 procesor, ki je super hiter!

Kombinacija AMD Ryzen 7 procesorja in grafične kartice AMD RADEON RX6600 je več kot odlična osnova za ACTINA računalnik, ki je tako več kot odlično opremljen za FHD igre in resno delo.Prelepo črno ohišje in še kaj! Na zalogi pri trgovcih v Sloveniji.

Računalnik sestavljen s strani profesionalcev je računalnik ACTINA! CE certificiran sistem in Gigabyte ELITE matična plošča kot osnova! Najboljše komponente! Testiran s strani najzahtevnejših gamerjev! Narejen v Evropski uniji! To je računalnik ACTINA!

ACTINA računalniki so nova blagovna znamka evropskih računalnikov, sestavljenih iz najkakovostnejših komponent priznanih proizvajalcev, kot so Kingston na področju spominskih modulov, Samsung na področju SSD diskov, GIGABYTE na področju matičnih plošč ter AMD na področju procesorjev! Novi modeli računalnikov, ki so seveda CE certificirani, so prejšnji mesec prispeli v Mariborsko poslovalnico podjetja GERI COMPUTER, ki vodi spletni portal Notesniki.si.

V prvi pošiljki je prišlo kar nekaj črnih računalnikov ACTINA je nekaj se jih je že prodalo! Delovanje je skoraj brezslišno in zaradi optimalne sestave so sistemi bliskovito hitri. ZAhvala gre verjetno tudi Samsung SSD disku in memoriji Kingston, ki je vstavljena v DUAL CHANNEL!

Model ACTINA black AMD Ryzen 7 ima vgrajene zelo zmogljive komponente med katerimi je zmogliva verzija AMD RADEON RX 6600 gradične kartice z 8 GB spomina ter vgrajena profesionalna matična ploščo GIGABYTE ELITE z podnožjem AM4, v katero je vstavljen procesor AMD Ryzen 7 5700G. 16 GB spomina je od proizvajalca Kingston in je vstavljen v DUAL CHANNEL mode, kar pomeni dva ploščka po 8 GB. Tak sistem zagotovi v določenih aplikacijah do 30% hitrejše delovanje, kot če bi se uporabil samo en modul. Disk je hiter ter zanesljiv Samsung 980 kapacitete 500 GB. Model ACTINA z AMD Ryzen 7 je na voljo po promocijski ceni 1099 EURNa voljo pa je tudi verzija za ljubitelje NVIDIA grafičnih kartic. In sicer model z RTX 3070 8 GB za 1399 EUR in model z RTX 2060 z 12 GB za 1199 EUR.

Računalniki ACTINA imajo serijsko 2 leti garancije in za doplačilo 69 EUR z DDV se lahko dokupi licenčni Microsoft Windows 10 ali 11 PRO. Računalniški navdušenci, pa lahko na sistem namestijo tudi LINUX OS in tako privarčujejo nekaj cekinov.

Dodaj odgovor