Nove SONY brezžične slušalke WF-1000XM5

Sony oznanja nove brezžične slušalke WF-1000XM5, aktualno dopolnitev nagrajene serije slušalk 1000X, ki zagotavljajo izjemen občutek obkroženosti z zvokom in najboljšo kakovost klicev do slej. Ponašajo se z najsodobnejšo tehnologijo, ki skrbi za dovršeno kakovost zvoka, ter z najboljšo zmogljivostjo odpravljanja šumov na trgu.

Ob tem je Sony predstavil tudi sodelovanje s priljubljenim glasbenim umetnikom Miguelom, ki bo širil glas o tem, da so slušalke WF-1000XM5 narejene “za glasbo” (angl. For The Music). Sony namreč z novim sloganom utrjuje svoj položaj vrhunske blagovne znamke za zvok, ki povezuje ustvarjalce in ljubitelje glasbe ter ustvarja pristna doživetja za oboje.

Zasnovane za osupljivo kakovost zvoka

Slušalke WF-1000XM5 imajo posebej razvito zvočniško enoto Dynamic Driver X, ki zmore reproducirati širok razpon frekvenc, globoke base in jasne vokale, zato vas bo iz vseh smeri objel tako dober zvok, da se boste počutili, kot bi bili v studiu z najljubšim glasbenikom.

Vsaka od slušalk v paru je opremljena s tremi mikrofoni, vključno z mikrofonoma z dvojnim povratnim odzivom, ki izboljšujeta zmogljivost odpravljanja nizkofrekvenčnih šumov. Gre za Sonyjev največji korak naprej na področju odpravljanja šumov, ki prinaša še natančnejši zajem zvoka iz okolice.

Poleg tega se ponašajo s Sonyjevo najboljšo kakovostjo klicev doslej, saj vaš glas v vsaki situaciji jasno prenesejo do sogovornika, ne glede na to, kje se nahajate.

Omogočajo vam do 8 ur neprekinjenega poslušanja, hitro 3-minutno polnjenje pa zagotovi do 60 minut dodatnega predvajanja, tudi s tehnologijo Qi, ki poskrbi za enostavno brezžično polnjenje. Odporne so na vodo po standardu IPX4, zato vas pljuski vode in znojenje ne bodo ustavili med uživanjem v glasbi.

Bolje za okolje

Pri izdelavi slušalk WF-1000XM5 so uporabljeni reciklirani plastični materiali, embalaža pa je izdelana iz papirja Original Blended Material, ki ga uporablja samo Sony.

Cena in razpoložljivost

Slušalke WF-1000XM5 bodo na voljo od avgusta 2023 dalje po predvideni maloprodajni ceni 319,99 evrov.

Dodaj odgovor