Posebna razprodaja: Prihranite 74% pri nakupu obnovljenega prenosnika LENOVO

Vsi, ki se spoznajo na računalnike bomo potrdili, da so Lenovo ThinkPad modeli top izbira! Nakup poslovnega rabljenega prenosnika je gotovo dobra odločitev, če želi uporabnik zanesljiv sistem po super ceni in ga ne moti, da je rabljen in obnovljen!

Poslovni prenosnik Lenovo ThinkPad T480s visokega razreda je obnovljen in na voljo z garancijo 1 leto po fenomenalni ceni! Nekoč čez 1899 EUR, sedaj na voljo za samo 499 EUR z DDV! Akcijska cena! Refurbished poslovni modeli prenosnikov so prenosniki visokega razreda. Nekoč težko dosegljivi, a danes še vedno dovolj hitri in zelo zanesljivi. Kljub manjšim praskam, pa so zanimivi predvsem za stranke, ki si želijo zanesljivost in ugodno ceno ter jih rabljen in izdelek ne moti, saj se zavedajo, da tako dobijo za svoj denar ogromno kakovosti po pametni ceni. Omenjen izdelek ima zaslon občutljiv na dotik in izjemno kakovostno hišje! Je lahek in hiter!

Sistem ima v ceno vračunan kar 74 % popust! Računalniški znaki imajo znake obrabe, ampak so testirani, popolnoma delujoči in na novo naloženi s svežimi Microsoft Windows 10 PRO v slovenskem jeziku. Posebna ponudba EXTRA ugodnih prenosnih računalnikov je že na voljo v računalniški trgovini GERI COMPUTER d.o.o., ki ima poslovne prostore na Titovi cesti 49 v Mariboru in vodi spletni portal www.NOTESNIKI.si.

Pohitite! Časa za nakup ni več veliko, saj so količine omejene!
Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Dodaj odgovor