Je to možno? HP Omen gaming prenosnik z AMD Ryzen 9 za 1299 EUR?

Naj se novo šolsko leto začne z kakovostno in hitro računalniško opremo. Eden boljših nakupov za zahtevne uporabnike pri spletnem trgovcu Notesniki.si je v tem trenutku vsekakor HP OMEN prenosnik z AMD Ryzen 9 procesorjem in AMD Radeon RX6600 grafiko ter 16″ zaslonom!

V svetu računalniških iger so zahtevnosti nenehno v porastu. Igralci iščejo zmogljive računalnike, ki jim omogočajo brezkompromisno izkušnjo igranja. HP OMEN prenosnik je tak za zahtevne igralce in uporabnike, saj je opremljen z AMD Ryzen 9 procesorjem, kar 16 GB spomina in kontrastnim velikim zaslonom za ceno 1299 EUR z DDV! Verzija z 32 GB spomina pa je na voljo za 1444 EUR z DDV.

Močan AMD Ryzen 9 procesor

Srce tega izjemnega prenosnika je zmogljiv procesor AMD Ryzen 9. Ryzen 9 serija 5900H je znana po svoji izjemni večjedrni zmogljivosti, kar je ključnega pomena za gladko izvajanje zahtevnih iger. Z visoko zmogljivostjo procesorja Ryzen 9 boste lahko uživali v brezhibni izkušnji igranja, ne glede na to, ali igrate najnovejše naslove ali opravljate zahtevne naloge na svojem prenosniku.

Vrhunska grafična zmogljivost

HP OMEN 16-c se ponaša tudi z zmogljivo grafično kartico AMD RADEON RX 6600, ki bo poskrbela za odlično vizualno izkušnjo. Zmogljiva grafična kartica bo igre prikazovala z visoko ločljivostjo in visokim številom slik na sekundo, kar bo omogočilo živahno in realistično igranje. S tem prenosnikom boste kos tudi najzahtevnejšim igram. Še najbolj pomembno pa je dejstvo, da sta tako procesor kot grafični čip od enakega proizvajalca in sta tako skupaj še bolj usklajena.

Velik zaslon z visoko hitrostjo osveževanja

Za še boljšo igralno izkušnjo je HP OMEN 16-c0954nz opremljen s 16-palčnim zaslonom z visoko hitrostjo osveževanja. Hitrost osveževanja zaslona omogoča gladko prikazovanje gibljivih slik, kar je še posebej pomembno pri hitrih akcijskih igrah. S tem zaslonom boste lahko igrali s hitrostjo in natančnostjo.

Eleganten in robusten dizajn

Poleg izjemne zmogljivosti se HP OMEN 16-c0954nz ponaša tudi z elegantnim in robustnim dizajnom. Tanek in lahek prenosnik je enostaven za prenašanje, medtem ko njegov premišljen dizajn dodaja estetsko vrednost vaši igri. Tudi tipkovnica s tipkami z osvetlitvijo ozadja vam omogoča, da igrate tudi v slabih svetlobnih pogojih.

Vrhunska zmogljivost za vse vaše potrebe

HP OMEN 16-c0954nz ni le igralni prenosnik. Zmogljiv AMD Ryzen 9 CPU in zmogljiva grafična kartica omogočata tudi gladko delo z zahtevnimi aplikacijami, urejanje videov in drugo kreativno delo. To je vsestranski prenosnik, ki vam omogoča, da opravite več nalog na eni sami napravi. Vsestransko je seveda opremljen tudi z različnimi priključki in seveda je serijsko opremljen s prednameščenim operacijskim sistemom Microsoft Windows 11. Da ne zmanjka prostora, pa je delo 1 TB hitrega NVME SSD diska, ki je vgrajen v sistem za zahtevne uporabnike.

Zaključek

HP OMEN 16-c0954nz z AMD Ryzen 9 CPU je odlična izbira za igralce, ki iščejo zmogljiv in vsestranski prenosnik. Z visoko zmogljivostjo procesorja, odlično grafično zmogljivostjo in elegantnim dizajnom bo ta prenosnik izpolnil vaše zahteve tako pri igranju iger kot tudi pri delu z zahtevnimi aplikacijami. Ne glede na to, ali ste strastni igralec ali profesionalni ustvarjalec, bo HP OMEN izpolnil vaša pričakovanja. Prodaja GERI COMPUTER d.o.o. iz Maribora. Zaloge so omejene! Pohitite!

Dodaj odgovor