Zakaj naj kupim Microsoftov Surface tablični računalnik?


V današnjem digitalnem svetu, kjer je mobilnost in prilagodljivost ključnega pomena, je izbira pravega tabličnega računalnika postala pomembnejša kot kdajkoli prej. Med mnogimi možnostmi, ki so na voljo na trgu, izstopa Microsoft Surface. Zakaj bi torej morali razmisliti o nakupu Microsoft Surface tabličnega računalnika? V tem članku bomo raziskali nekaj ključnih razlogov. Na voljo je več modelov od malo starejših z diagonalo zaslona 10 palcev do najnovejših z diagonalo zaslona 13 palcev. Pred kratkim je Microsoft lansiral najnovejše modele Surface Pro 9 for business, ki pa so zaenkrat še malo dragi.

Najnovejši model Microsoft Surface Pro 9 je na voljo v več različnih barvah!

1. Odlična kombinacija produktivnosti in prenosljivosti

Microsoft Surface tablični računalniki so znani po svoji sposobnosti združevanja produktivnosti z neverjetno prenosljivostjo. S svojim operacijskim sistemom Windows, tipkovnico, ki jo lahko odstranite, in podporo za pisalo nudijo izjemno uporabniško izkušnjo tako za delo kot tudi za zabavo. Z lahkoto se prilegajo vaši torbi ali nahrbtniku, kar omogoča, da jih vzamete s seboj kamor koli greste.

2. Visoka kakovost izdelave

Microsoft je znan po svoji odlični izdelavi, in Surface tablični računalniki niso nobena izjema. Njihova premium kakovost se kaže v vrhunskih materialih, odličnem zaslonu in trpežnosti. Ne glede na to, ali izberete model Surface Pro, Surface Go ali Surface Book, lahko pričakujete dolgotrajno in zanesljivo delovanje.

3. Sposobnost preobrazbe

Surface tablični računalniki so izjemno prilagodljivi. Z lahkoto jih lahko preoblikujete iz tabličnega računalnika v prenosni računalnik ali celo v studio za risanje. Ta sposobnost preobrazbe povečuje njihovo uporabnost in omogoča, da jih prilagodite svojim potrebam.

4. Izjemni zasloni in digitalno pero

Zaslonska tehnologija Surface tabličnih računalnikov je izjemna. Visoka ločljivost, natančnost barv in odzivnost na dotik omogočajo vrhunsko izkušnjo gledanja in ustvarjanja vsebin. Poleg tega je priloženo digitalno pero odlično orodje za risanje, pisanje in opombe, ki omogoča, da svojo ustvarjalnost izrazite na najboljši možni način. Digitalno pero je del dodatne opreme in ga je potrebno dokupiti.

5. Brezhibna integracija z Microsoftovimi storitvami

Če ste uporabnik drugih Microsoftovih izdelkov, kot so Office 365, OneDrive in Skype, bo Surface tablični računalnik odlično dopolnil vaše obstoječe orodje. Brezhibna integracija omogoča, da ostanete produktivni in povezani v ekosistemu, ki mu zaupate.

6. Redne posodobitve in podpora

Microsoft skrbi za svoje uporabnike in zagotavlja redne posodobitve operacijskega sistema Windows ter odlično tehnično podporo. S tem se zagotavlja, da bo vaš Surface tablični računalnik vedno na vrhuncu svojih zmogljivosti.

V zaključku je nakup Microsoft Surface tabličnega računalnika odlična odločitev za tiste, ki potrebujejo prenosljivost, produktivnost in vrhunsko izdelavo v enem samem napravilu. Z njim boste kos vsakodnevnim izzivom tako v službi kot tudi doma.

Microsoft Surface Pro 8 Intel Core i7 – 1419 EUR

Mojstri vedno zagovarjajo tezo, da je pametno kupiti prejšnji model tehnološke opreme, saj se takrat še vedno dobi hitra zadeva, ampak za veliko bolj pametno ceno! Tak primer je nakup tablice Microsoft Surface, saj ob nakupu modela PRO 8 dobite za manjšo ceno boljši procesor in več spomina, kot če posezete po najnovejšem modelu. Ampak odločitev prepustimo seveda vam!

Za najbolj zahtevne je gotovo dobra izbira Microsoft Surface Pro 8 s procesrojem Intel i7 in kar 16 GB spomina je na voljo za 1419 EUR ali še novejši model Microsoft Surface Pro 9 z procesorjem Intel Core i5 in 8 GB spomina za 1515 EUR .

Microsoft Surface Go 2 Hybrid – 399 EUR

Za varčnejše pa je zanimivo pogledati kako staro zalogo pri lokalnih trgovcih na primer model Microsoft Surface Go 2 Hybrid kjer dobite polnokrvno Microsoft Surface tablico z tipkovnico vključeno v ceno že za 399 EUR z DDV. Omenjen model je opremljen z Intel Procesorjem, 8 GB spomina in 128 GB SSD diska. Nameščeni so Microsoft Windows 10! Garancija 1 leto. Veliko izbiro tablic Surface tako iz zaloge kot po naročilu najdete pri trggovcu GERI COMPUTER d.o.o. iz Maribora, ki ima trgovino na naslovu Titova cesta 49, 2000 Maribor in Slovenski trg že 20 let oskrbuje z računalniško opremo.

Microsoft Surface Go 2 Hybrid je vstopni model tablice Microsoft ki je ob lansiranju na trg stal preračunano približno 600 EUR brez tipkovnice. Danes je na voljo za manj kot 400 EUR z tipkovnico vključeno v ceno.

Dodaj odgovor